сряда, 10 септември 2014 г.

Годзила



Най-култовото чудовище в историята се преражда в епичното екшън приключение „Годзила”, продукция на Warner Bros Pictures и Legendary Pictures.
Поредният американски римейк се появява навреме за 60-годишнината от първата екранна поява на японското чудовище, резултат от радиоактивно заразяване. След филма на Роланд Емерих от 1998 г., който опустоши Ню Йорк, следва епичната битка в Сан Франциско. Този път филмът е режисиран от Гарет Едуардс по сюжет на Дейвид Калахам и сценарий на Макс Боренстийн.
Международният звезден актьорски състав включва Арън Тейлър-Джонсън (Шут в г*за), номинираният за Оскар Кен Уатанабе (Последният самурай, Генезис), носителката на Оскар Жюлиет Бинош (Английският пациент), както и моят любимец Брайън Кранстън, познат ни най-добре от феномелания персонаж на учителят по химия Уолтър Уайт. Визуалният спектакъл наистина е пленителен, а историята увлекателна. Лентата е точно това, което очаквах и дори имаше моменти, в които бях много приятно изненадан. Опитайте. Оценка 7.5/10

Няма коментари: