неделя, 25 септември 2011 г.

Никога не се предавай 2



"Никога не се предавай 2". Гледах го в компания, която след краят на лентата твърдеше, че е по-добро дори от единицата. Гарантирам, че не е така. Филмът не е продължение, а отделен, самостоятелен и достоен съперник на едно. Не са размили историята, припокривайки я с първата част и само сменяйки актьорите като добре познатите ни "Step up" филми. На мен ми хареса и ви го препоръчвам за разтоварване и релакс.

2 коментара:

Bla каза...

Сериозно ли гледаш такива помии? Ебаси. Това трябва да е един от най-жалките блогове за кино в историята - и като подбор на филмите, и като текстове.

Аз и никой друг каза...

Гледам почти всичко, което излезе и се старая да дам мнението си, за да могат хората сами да си преценят да гледат ли, или не. Да, мнението ми не е вездесъщо и това не веднъж е било споменавано, за това оставям преценката за повечето комерсиални ленти на всеки - думата ми не тежи особено за чуждият вкус. Не ти натрапвам мислите си и нямам намерение да ти казвам какво да гледаш - това е недвусмислено показано, за това не изразявай мнението си за моят вкус. Не държа да харесваш какво съм публикувала, но те моля да не спамиш повече, освен, ако нямаш мнение, което не включва ококорени монстъри и зомбита.